Sponsor Kliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Woongroep De Toekomst, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Woongroep De Toekomst ontvangt hiervoor geld voor haar bewoners!
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Woongroep De Toekomst.
En nogmaals, het kost je niets extra! Zie toegevoegd filmpje of tekst die doorgaat na het filmpje!

https://www.sponsorkliks.com/products/howdoesitwork-sk.php?club=11923&cn=nl&ln=nl

Wil je Woongroep De Toekomst ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Woongroep De Toekomst. Voor jou een kleine moeite, voor Woongroep De Toekomst zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Woongroep De Toekomst. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Woongroep De Toekomst hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Woongroep De Toekomst weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Woongroep De Toekomst is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Woongroep De Toekomst niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Woongroep De Toekomst
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11923

Gebruik de SponsorKliks app!

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en je ontvangt een notificatie als er een transactie is gedaan en er weer geld voor Woongroep De Toekomst binnenkomt.
Zo kan je zelf ook eenvoudig checken hoeveel jouw transactie heeft bijgedragen.
in de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Selecteer woongroep De Toekomst, bekijk het saldo en klik direct naar het transactieoverzicht of de winkels en verander de berichteninstellingen (notificaties).