BHV voor teamleden van woongroep De Toekomst.


Dinsdag 12 maart was er weer en BHV oefening voor het team van woongroep/ stichting De Toekomst. Vooraf aan deze ochtend heeft iedereen en e-learning gevolgd en daarna via dit leerplein een toets moeten doen. Iedereen had voldoende punten gehaald om mee te mogen doen aan de Niktatoets en de praktijk. Ook voor de toets en de praktijk zijn alle aanwezige teamleden geslaagd!
De praktijk bestond onder andere uit reanimeren van baby, kind en volwassenen, aansluiten van AED, leggen in stabiele zijligging van een slachtoffer, het oplossen van een verstikking bij volwassenen en baby. Ook brand blussen is een onderdeel van de praktijk wat bestaat uit een brand blussen, vlam in de pan oplossen en het gebruik van de branddeken.
Dit alles op onze eigen locatie, de woongroep en onder begeleiding van Erik Meenken van  SecuCare.
https://www.secucare-bhv.nl/diensten/opleidingen/in-company+opleiding+bhv