Vacature Persoonlijk Begeleider

WDZ/WgdT/22-10 uren in overleg

Woongroep de Toekomst heeft versterking nodig! Haal jij voldoening uit het werken en begeleiden van 11 volwassen dames met een verstandelijke beperking? Heb je ervaring hoe je hen kunt stimuleren, coachen in hun sociale en emotionele ontwikkeling? Het team en de bewoonsters van De Toekomst horen graag van je wat jou leuk lijkt aan werken bij de Toekomst.

Woongroep de Toekomst is een kleinschalig ouderinitiatief in ’s Hertogenbosch (www.woongroepdetoekomst.nl). In een modern appartementencomplex aan de Maaspoort wonen 11 kleurrijke volwassen dames. Zij hebben allen een (lichte) verstandelijke beperking en wonen met begeleiding vanuit de groep, ieder in hun eigen appartement. Met een team van ervaren professionals zorgen we voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun dochter.
 

Voor Woongroep de Toekomst zoeken wij meerdere persoonlijk begeleiders met humor en een positieve levensinstelling die ons enthousiaste team komen versterken. Uren worden in overleg met jou vastgesteld.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider ondersteun je de bewoners bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. Je begeleidt hen bij het aanbrengen van structuur in de dag en week. Je stimuleert hen hun talenten en interesses te ontwikkelen en hun sociale netwerk te vergroten. Je bent er voor de gehele groep en daarnaast begeleid je een aantal bewoners individueel.

Natuurlijk maak je gemakkelijk contact met de bewoners, voel je je bij hen betrokken en weet je hoe je met volwassenen met een verstandelijke beperking omgaat. Je bent flexibel en inzetbaar op de tijden dat de bewoners thuis zijn  Je vindt het belangrijk om bewoners zoveel mogelijk zelf te laten doen en ondersteunt waar nodig. Je ziet de bewoner als gelijkwaardige mensen met mogelijkheden, talenten en interesses.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit in het vinden van oplossingen om de uitdagingen van de dag het hoofd te bieden. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf professionele invulling te geven aan de functie van persoonlijk begeleider. Verantwoordelijkheid, vrijheid en eigenaarschap wordt door ons gestimuleerd.

Wat heb je nodig?

  • HBO-niveau en relevante opleiding
  • Een flexibele werkhouding en ervaring met en kennis van de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking.
  • Ervaring in het zelfstandig opstellen van begeleidingsplannen.
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. We werken met name in de avonden en weekenden (24-uursbegeleiding). In de nachten werk je slaapdiensten.

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een gedreven, gezellig team van vakkundige collega’s.
  • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V. Bij goed functioneren is het onze intentie je contract te verlengen.
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Voor deze functie geldt FWG 40. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.068,- en € 3.060,-  bruto per maand.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan.
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij Woongroep de Toekomst?
Is deze functie van persoonlijk begeleider jou op het lijf geschreven?

Mail je motivatiebrief en cv naar WoondroomZorg: sollicitatie@woondroomzorg.nl.

Als we enthousiast zijn over je brief, nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

Meer weten? Erna, de coördinator van De Toekomst vertelt je graag meer over de functie het werken op De Toekomst. (telefoon 06-3900 9851)